Τεστ εγκυμοσύνης αρνητικό …

BKS.0123367.jpgΈνα πολυ ωραίο βιβλίο διάβασα αυτές τις μέρες. Λέγεται Τεστ Εγκυμοσύνης Αρνητικό του Μπεν Έλτον από τις εκδόσεις Κέδρος.

Πολύ καλό βιβλίο που θίγει το πρόβλημα να θέλουμε ένα παιδί και να μην μπορούμε να το αποκτήσουμε.

Διαβάστε το και θα καταλάβετε πολλά πράγματα.

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, 9:30 π.μ.

Νιώθω τέτοια ταραχή! Πήγα πρωί πρωί και αγόρασα το τεστ εγκυμοσύνης. Ο Σαμ, με τη γνωστή αναισθησία που τον δέρνει, λέει ότι, με τόσα που έχω αγοράσει, η εταιρία θα έπρεπε να με ανακηρύξει «Πελάτισσα της χρονιάς». Περιττό να σου πω ότι οδηγούσα μία ώρα, για να βρω τελικά ένα φαρμακείο στην άλλη άκρη της πόλης. Δε θα άντεχα το βλέμμα – να την-πάλι-η-στείρα-κακομοίρα – του φαρμακοποιού της γειτονιάς, αν με έβλεπε να ζητάω ξανά το ίδιο καταραμένο τεστ. Αυτήν τη φορά, πάντως, είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα… Λούσι.

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, 10:00 π.μ.

Δεν πρόλαβα να ανοίξω τα μάτια μου και το είδα φαρδύ πλατύ πάνω στο κομοδίνο της. Οχ! Να προλάβω να πάω στην τουαλέτα προτού ξεσπάσει το δράμα. Η Λούσι λέει ότι είμαι αναίσθητος που δε μ’ ενδιαφέρει να καλλιεργήσω το πατρικό μου φίλτρο. Η αλήθεια είναι ότι το μόνο φίλτρο που μ’ ενδιαφέρει αυτήν τη στιγμή είναι το φίλτρο του καφέ. Νομίζω ότι το ‘χει παρακάνει με τη μανία της να αποκτήσουμε παιδί. Αυτήν τη φορά, πάντως, λέει ότι είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα… Σαμ.

Σαμ και Λούσι. Έχουν δοκιμάσει τα πάντα: από αρωματοθεραπεία μέχρι παγανιστικές τελετές γονιμότητας. Από τη θεωρία στην πράξη. Ποια πράξη; Πέντε χρόνια, δύο μήνες, και για άλλη μια φορά «Τεστ εγκυμοσύνης αρνητικό».

Advertisement

0 σκέψεις σχετικά με το “Τεστ εγκυμοσύνης αρνητικό …”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s