Κάρμα …

Σήμερα στις 21:00 θα δούμε μια καινούρια σειρά στον Αντέννα που είμαι σίγουρη πως θα λατρέψουμε.

Αυτό είναι το Κάρμα.

Υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα;

Και αν ναι, μπορούμε να την έχουμε σε μια άλλη ζωή;

Μια καρμική σχέση γεννιέται φέτος στον ΑΝΤ1.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια καρμική συνάντηση τεσσάρων σκηνοθετών έρχεται να ανεβάσει τον πήχη και να ανατρέψει τις αντιλήψεις για την κινηματογράφηση των καθημερινών σειρών. Ο Κώστας Κωστόπουλος, η Ρέινα Εσκενάζυ, ο Βασίλης Ντούρος και ο Στάμος Τσάμης μας προσφέρουν μια καθημερινή υπερπαραγωγή, γυρισμένη σε φυσικούς χώρους και βασισμένη σε ένα σενάριο της Βάνας Δημητρίου.

Δυο ψυχές δεμένες από τη μοίρα είναι το επίκεντρο της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1. Η Σμαράγδα επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από απουσία 8 χρόνων. Δε γνωρίζει όμως ότι την περιμένει ένα μοιραίο ραντεβού με το παρελθόν της, όχι μόνο από αυτή, αλλά κι από μίαπροηγούμενη ζωή. Ένας έρωτας που θα σαρώσει στο πέρασμά του δυο οικογένειες και ένα καλά κρυμμένο μυστικό.

Στο «Κάρμα», ό,τι συμβεί μπορεί να μοιάζει τυχαίο, αλλά είναι μοιραίο.

Δραματική σειρά
σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος, Ρέινα Εσκενάζυ, Βασίλης Ντούρος, Στάμος Τσάμης
παραγωγός: PLD, ENA PRODUCTIONS
σενάριο: Βάνα Δημητρίου
παίζουν: Αντώνης Φραγκάκης, Ισαβέλλα Κογιεβίνα, Μυρτώ Αλικάκη, Μάξιμος Μουμούρης, Λεωνίδας Κακούρης, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Γιώτα Φέστα, Ταμίλα Κουλίεβα, Βάσια Παναγοπούλου, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Σαράντος Γεωγλερής, Γιώργης Τσαμπουράκης, Δημήτρης Μοθωναίος, Σταύρος Καραγιάννης, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Χριστίνα Δαλαμάγκα, Κατερίνα Δημητρόγλου, Ισιδώρα Δωροπούλου,Ιουλία Καλογρίδη, Σπύρος Μπούτσιας

Με ετικέτα

0 σκέψεις σχετικά με το “Κάρμα …”

Σχολιάστε