Ήξερα …

lovecouple-diafora-ilikias-juniorsclub.jpg

Ήμουν σίγουρη πως δε θα μου μιλούσες ξανά αν μάθαινες την αλήθεια. Η δική μου αλήθεια ήταν μαχαίρι στην καρδιά. Δεν ήθελα να το νιώσω να μου πληγώνει την καρδιά.

Η αγάπη μου για σένα ήταν μονόδρομος από την ημέρα που σε γνώρισα. Τα μάτια σου με κέρδισαν στο πρώτο λεπτό. Είχες τόσο καθαρό βλέμμα που ήξερα πως εσύ ήσουν που θα με έβγαζες από τους εφιάλτες μου. Έλεγες λίγα μα εννούσες τα πάντα. Ένιωθες τα μάτια μου επάνω σου και συνέχιζες να με αιχμαλωτίζεις στον ιστό σου. Τα λόγια σου γέματα μέλι που έκαναν την καρδιά μου να πετάει σα χελιδόνι. Να ονειρεύεται όμορφα μέρη με αγκαλιές, φιλιά και έρωτα.

Ένιωθα κυριευμένη από τα θέλω σου και δε με ένοιαζε τίποτα για μένα. Ήθελα εσένα και ήξερα πως εσύ θα ήσουν εδώ για μένα.

 

 

Advertisement

2 σκέψεις σχετικά με το “Ήξερα …”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s