Σε λίγους …

ΕΡΩΤΑς.jpg

Απόσπασμα από ένα βιβλίο που σε λίγους μήνες θα είναι στα βιβλιοπωλεία …

Του Αλέξανδρου του άρεσε να διαβάζει ότι έβαζα στο ιστολογιο μου και να με συμβουλεύει πως θα μπορούσα να το γράψω καλύτερα. Οι συμβουλές του ήταν πολύ πολύτιμες για μένα και ήθελα να της ακούω. Ήξερα πως μου τις έδινε με αγάπη και όχι για να μου δείξει πως είχα λάθος. Μόνο και μόνο γι΄ αυτό τις ακολουθούσα πιστά χωρίς να φέρω αντίρρηση για το οτιδήποτε.

      Με τον καιρό κατάλαβα πως αυτό που ένιωθα ήταν έρωτας. Έρωτας για κάποιον που δε τον είχα δει ποτέ στη ζωή μου. Έρωτας για κάποιον που ήθελε να είμαι καλά και έκανε ότι μπορούσε για να το καταφέρει. Πίστεψα από αυτά που μου έλεγε πως και αυτός αισθανόταν έτσι.

Normal
0

false
false
false

EL
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:»Κανονικός πίνακας»;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:»»;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:»Calibri»,»sans-serif»;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:»Times New Roman»;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:»Times New Roman»;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Η κατάσταση με τον Αλέξανδρο είχε μείνει σταθερή. Παρόλο που είχε περάσει αρκετός καιρός από την ημέρα που είχαμε πάψει να μιλάμε δεν είχε πάρει κανένα τηλέφωνο. Εγώ έμπαινα συχνά στο ιστολόγιο του και διάβαζα κάθε εγγραφή χωρίς φυσικά να κάνω σχόλια.  Η γραφή δεν είχε αλλάξει πολύ από τότε που μιλάγαμε αλλά δε μπορώ να πω πως μου έκανε και εντύπωση. Ήξερα τα αισθήματα του και ήξερα πως δε θα άλλαζαν αν δεν έκανα κάτι εγώ.

      Κάποια μέρα στο ιστολόγιο του είδα μια εγγραφή για την παρουσίαση του καινούριου του βιβλίου με τίτλο «Ναι Σε αγάπησα». Η παρουσίαση θα γινόταν σε γνωστό βιβλιοπωλείο της Αθήνας.

      Ήθελα να πάω αλλά φοβήθηκα μήπως και νομίσει πως τον πιέζω. Ήξερε τα αισθήματα μου αλλά δεν είχε κάνει καμία κίνηση για να μου πει πως άλλαξε γνώμη. Δεν ήξερα τι να κάνω και φοβόμουν να το σκεφτώ λίγο παραπάνω. Ήθελα κάποιος να μου πει τη γνώμη του γι’ αυτό αλλά δεν ήξερα ποιον θα μπορούσα να εμπιστευτώ για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

0 σκέψεις σχετικά με το “Σε λίγους …”

Σχολιάστε