Ότι είχα ονειρευτεί στη ζωή μου …

Μια αγκαλιά είχα ζητήσει πολύ καιρό τώρα και την γεύτηκα μέσα απ΄αυτό τον άνθρωπο. Ένιωσα πως ήταν κάτι μοναδικό και δύσκολα θα μπορούσα να του ξεφύγω.

Προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα να φύγω μακριά του. Δύσκολα όμως θα το κατάφερνα λόγω της  γοητείας του. Είχε όσα ήθελα σε κάποιον άντρα. Ότι είχα ονειρευτεί με αυτό τον άνθρωπο σιγά σιγά γινόντουσαν πραγματικότητα.

Έγινα δική του και ανάπνεα μόνο γιατί αυτός υπήρχε στη ζωή μου. Την κάθε μέρα μου την έκανε μοναδική. Είχα ότι είχα ζητήσει μέχρι σήμερα. Το κυριότερο είχα εκείνον που το κάθε μου όνειρο το έκανε πραγματικότητα. 

Ένιωθα ευτυχισμένη που ήμουνα στην ζωή του αλλά ένα αγκαθάκι τρυπούσε σιγά σιγά τη καρδιά μου.  Στα μάτια του έβλεπα πως με αγαπούσε αλλά μέσα μου αισθανόμουνα πως γρήγορα θα έφευγε.

Δε θα μπορούσε να αντέξει χωρίς τη ζωή του. Χωρίς ότι είχε συνηθίσει. Πονούσα που το σκεφτόμουνα αλλά ένιωθα καλά που είχα ζήσει μέχρι σήμερα αυτή την απόλαυση.

Να φύγει μακριά τον άφησα και ήξερα πως είχα κάνει το σωστό για μένα. Ποτέ δε το μετάνιωσα και έμεινα με την αναμνησή του.

Advertisement

0 σκέψεις σχετικά με το “Ότι είχα ονειρευτεί στη ζωή μου …”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s