Τι μας κάνει ο έρωτας …

BabyAngel-CmasLOVE.gif

Κοίταξα το ρολόι και η ώρα είχε περάσει. Είχα ρανεβού με τον Φίλιππο και έπρεπε να ετοιμαστώ.

Είχαμε πει να βρεθούμε κατά τις 9 και να πηγαίναμε για ένα ποτό. Ο Φίλιππος είχε μόλις βγει από μια σχέση 6 μηνών.

Την είχε γνωρίσει σε μια καφετέρια στη Μήλο όπου είχε πάει διακοπές με τους φίλους του. Η Ειρήνη ήταν όμορφη κοπέλα αλλά κάτ ι πάνω της τον απωθούσε. Παρόλο που της είχε δείξει με αρκετούς τρόπους πως ήθελε να μείνουν λίγο μονοι τους έκανε πως δεν καταλάβαινε. Ο Φίλιππος δεν ήξερε με ποιον άλλο τρόπο να της το δείξει.

Η Ειρήνη δεν ήταν πως δεν ενδιαφερόταν απλά δεν ήθελε να μπλέξει ξανά με κάποιον που δεν ήξερε. Ο Φίλιππος συνέχισε να της δείχνει ενδιαφέρον και μετά από μερικές μέρες κατάλαβε πως ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Η σχέση ήταν σύντομη λόγω που η Ειρήνη ξαναγύρισε στον πρωην της αλλά ο Φίλιππος την είχε ερωτευτεί τρελά.

Από εκείνη την ημέρα ήταν απαρηγόρητος. Εγώ προσπαθούσα να του φτιάχνω την διάθεση αλλά δε τα κατάφερνα. Σκεφτόμουν όπως εκέινη και τον πήγαινα σε μέρη που είχανε πάει μαζί. Την σκεφτόταν συνέχεια και δεν μπορούσα να κάνω κάτι.

Αφού ετοιμάστηκα τον περίμενα να έρθει για να φύγουμε. Παρόλο που το ρολόι δεν έδειχνε ακόμα 9 ήξερα πως ο Φίλιππος δεν θα έρθει. Δεν ξέρω τον λόγο που δε θα ερχόταν αλλά ήμουν σίγουρη πως την σημερινή βραδιά θα την περνούσα μόνη μου με την μοναξιά.

Όταν το ρολόι έδειξε 9 ο Φίλιππος δεν φάνηκε και εγώ γύρισα στο δωματιό μου και ξεντύθηκα. Φόρεσα τις κατακόκκινες πυτζαμούλες μου και αφού πήρα αγκαλιά ένα πακέτο ποπ κορν πήγα στο σαλόνι. Ξάπλωσα στον καναπέ και άνοιξα την τηλεόραση. Για καλή μου τύχη είχε μια κωμωδία που την έβλεπα και με διασκέδαζε πολύ. Τρώγοντας ποπ κορν και βλέποντας τηλεόραση πέρασε η ώρα. Τελείωσε η κωμωδία και πιστέυοντας πως ήταν αργά σκέφτηκα να πάω να ξαπλώσω.

αυτό το βράδυ και δεν έψαξα παρακάτω. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός έβαζε πολύ όμορφα κομμάτια που μπορούσαν να σε ταξιδέψουν παντού.

Εγώ είχα αφεθεί στην μουσική και όταν χτύπησε το τηλέφωνο τρόμαξα. Δεν ήξερα ποιος μπορούσε να ήταν τέτοια ώρα. Επί ένα λεπτό σκεφτόμουν αν έπρεπε να σηκώσω το τηλέφωνο ή όχι. Από την μητέρα μου είχα μάθει πως όταν χτυπάει το τηλέφωνο μετά τις 12 ποτέ δεν ηταν για καλό. Όμως και έτσι να ήταν ήθελα να μάθω το δυσάρεστο γεγονός. Απ΄την άλλη όμως είχα και μια περιέργεια ποιος μπορεί να ήταν και ένα προαίσθημα ως δεν ήταν για κακό.

Έτσι το σήκωσα και ήταν ο Φίλιππος. Μου είπε να τον συγχωρέσω που δεν ήρθε αλλά κάτι καλό του έτυχε. Την ώρα που είχε πάει στο ζαχαροπλαστείο να μου πάρει μερικά γλυκά είδε την Ειρήνη. Της μίλησε και της πρότεινε να πάνε για έναν καφέ. Δέχτηκε αμέσως και αργότερα έμαθε πως είχε χωρίσει απ΄τον πρώην της

Όμως κοιτάζοντας το ρολόι η ώρα ήταν μόνο 11. Έτσι σκέφτηκα να ανοίξω λίγο το ράδιο να ακούσω λίγο μουσική μήπως και με πάρει πιο γλυκά ο ύπνος. Έπεσα πάνω σε μια εκπομπή που ήταν αφιερωμένη σε όλους τους μοναχικούς και ήταν και πάλι μόνη.

Ο Φίλιππος της εξήγησε τα συναισθηματά του και της πρότεινε να κάνουν σχέση κάτι που το δέχτηκε αμέσως. Ήταν και πάλι μαζί και ο Φίλιππος πετούσε στα σύννεφα. Στο τηλέφωνο ακουγόταν πολύ ερωτευμένος και εγώ ήμουν πολύ χαρούμενη για τον φίλο μου.

Κλείσαμε το τηλέφωνο και εγώ έμεινα και πάλι με την μοναξιά μου αλλά δεν με πείραζε καθόλου. Είχα συμβιβαστεί και μπορώ να πω πως μου άρεσε. Άκουσα την μουσική μου και κοιμήθηκα πολύ ευτυχισμένη.

0 σκέψεις σχετικά με το “Τι μας κάνει ο έρωτας …”

  1. Μαριά ελενα πολυ ανθρωπινη η ιστορια σου! Ετσι ειναι οι φιλοι,
    ειναι εκει οταν τους θελουμε και μπορουν και μας νιωθουν. Εχουν τη
    δυναμη να μοιραζονται και να χαιρονται με τη χαρα μας!!!!

    Η μοναξια ειναι προσορινη οταν εχεις φίλους!!!!!!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε