Θυμάσαι;

libero21.jpg

Σημαντική ημέρα η σημερινή μωρό μου.spacerfgfgf.gifspacerfgfgf.gifspacerfgfgf.gif

Θυμάσαι σε μια βάφτιση γνωριστήκαμε. Η Σταυρούλα βάφτιζε την Αγγελκούλα και εγώ μόλις σε είδα δε σου έδινα καμία σημασία. Δεν ήσουν από τους άνδρες που θα μου έκαναν κλικ. είχες ένα φανταστικό μουτράκι και ειδικά όταν χαμογελούσες ήσουνα τέλειος. Δεν ήθελα να σου μιλάω αλλά με το τρόπο σου με κατάφερες.

Θυμάσαι πόσο ευτυχισμένη έδειχναν τα μάτια μου όταν με πρωτοφίλησες. Αισθάνθηκα μοναδική και σου έδωσα τη καρδιά μου χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Ήμουνα τόσο χαρούμενη που ένας τόσο μοναδικός άνθρωπος θέλησε να δώσει και σε μένα λίγη σημασία. Μου έδωσες όμως και την καρδιά σου και εγώ την είχα σαν φυλακτό.

Θυμάσαι τι όμορφο που ακούστηκε το πρώτο Σ’ αγαπώ μου; Αισθάνθηκα μοναδικά όταν το είπα μετά τα δικά σου φιλιά και χάδια. Μου το είχες πει πρώτος και ήξερα πως ήταν αληθινό. Το είδα στο βλέμμα σου πως το εννοούσες.

Θυμάσαι πόσες μιλάγαμε στο τηλέφωνο; Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας είχαν γίνει πλούσιες απ΄τα πολλά τηλέφωνα και μηνύματα. Μου έλειπες κάθε λεπτό και ήθελα να ακούω τη φωνούλα σου και το αισθανόμουνα σα γλυκό αγγιγμά σου.

Θυμάσαι τι όμορφα που περνάγαμε όταν βγαίναμε βόλτες; Τις λάτρευα αυτές τις βόλτες μας γιατί μου έδειχναν την μεγάλη αγάπη που μου είχες. Μου άρεσε που με φιλούσες και δεν με ένοιαζε όποιος και να μας έβλεπε. Δεν κάναμε κάτι κακό.

Θυμάσαι πόσο ευτυχισμένος ήσουνα πρώτη μέρα στο σπίτι μας; Επιτέλους είχαμε έναν χώρο δικό μας και μπορούσαμε να κάνουμε ότι θέλουμε. Οι αγκαλίτσες και τα φιλιά μας δε τα έβλεπε κανένας. Μέναμε μέσα και ακούγαμε μουσική αγκαλιασμένοι που πολλές φορές ξεχνάγαμε την ώρα που περνούσε.

Ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι μωρό μου. Σήμερα που κλεινουμε 9 χρόνια μαζί μας εύχομαι και άλλες τόσο όμορφες στιγμές.

0 σκέψεις σχετικά με το “Θυμάσαι;”

 1. Εύχομαι, από καρδιάς, Μαρία Έλενα, τα αισθήματά σου αυτά να
  παραμείνουν αναλλοίωτα από την πάροδο του χρόνου, να μην φθαρούν
  από την καθημερινότητα…Να ΄σαι πάντα ευτυχισμένη με την
  οικογένειά σου…

  Την Καλημέρα μου!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s