Μια περίεργη κατάσταση …

eyesgg.jpg

Γνωριστήκαμε κάτω από τις πιο περίεργες καταστάσεις. Είχα πάει για ένα ποτό και σε είδα μόνος σου να τα πίνεις. Δεν ήσουν ο τύπος που μόλις τον βλέπεις πέφτεις κάτω αλλά ήσουν πολύ συμπαθητικός.

Είδες πως σε κοιτούσα και ήρθες και μου μίλησες. Θωμά σε λέγανε και εγώ σου έκανα πλάκα τραγουδώντας το γνωστό τραγούδι της Πρωτοψάλτη. Δε σε πείραξε και γρήγορα αρχίσαμε να συζητάμε για τις ζωές μας.

Ήσουνα παντρεμένος αρκετά χρόνια αλλά είχες πάψει να είσαι ερωτευμένος με τη γυναίκα σου. Σε αυτό απ ότι μου είπες έφταιγε εκείνη. Μετά την γέννηση της κορούλας σας είχε δώσει όλη της την προσοχή στο μωρό και εσένα σε παραμελούσε. Καταλάβαινες πως το μωρό χρειαζόταν τώρα πολύ φροντίδα αλλά ήθελες και εσύ να αισθανθείς πως ήσουνα σημαντικός γι’ αυτή.

Σε καταλάβαινα γιατί περίπου το ίδιο λάθος είχα κάνει και εγώ. Όταν είχα γεννήσει είχα παραμελήσει τον συζυγό μου και έδινα όλη τη προσοχή μου στην κορούλα μου. Δε μπορούσα να καταλάβω πόσο ήθελε να ήμασταν και λίγο μόνοι μας και να κάναμε έρωτα όπως παλιά.

Αυτό το λάθος μου το είχα πληρώσει πολύ ακριβά. Ο συζυγός μου δεν ήταν από τους ανθρώπους που παρακαλούσαν και εγώ ότ και να μου έλεγε δε καταλάβαινα πως γρήγορα θα τον έχανα. Κάποια άλλη γυναίκα θα του έδινε την αγάπη που δε του έδινα εγώ και θα έφευγε.

Έτσι ακριβώς έγινε και ούτε κατάλαβα πότε βρέθηκα μ΄νη μου με ένα παιδί που ούτε καν είχε χρονίσει. Μόνη μου τώρα έπρεπε να προσπαθήσω για το παιδί μου να μη του λεέιψει τίποτα. Να σταθώ στα πόδια μου και να τον διεκδικήσω γιατί όταν έφυγε κατάλαβα πόσο πολύ τον αγαπούσα.

Ο Θωμάς με κοιτούσε και από το βλέμμα του κατ΄λαβα πόσο συμφωνούσε σε ότι έλεγα. Δεν ήθελε να φύγει από τη γυναίκα του γιατί την αγαπούσε πολύ αλλά έπρεπε κάτι να κάνει για να την ταρακουνήσει.

Σκέφτηκε να του κάνω κάποια τηλέφωνα τάχα για δουλειά μήπως και ζηλέψει. Μου έδωσε τη κάρτα του και πρόσεξα πως ήταν υδραυλικός. Την άλλη μέρα τον πήρα τηλέφωνο και όταν το σήκαωσε η γυναίκα του τον ζήτησα. Με ρώτησε ποια τον ζητούσε και όταν της είπα μια πελάτης δε το πίστεψε. Μου τον έδωσε και αφου μιλήσαμε για λίγη ώρα κλείνοντας μου ραντεβού για το απόγευμα κλεισαμε.

Όταν ήρθε μου είπε πως το κόλπο έπιασε. Ζήλεψε και με το ζόρι τον άφησε να έρθει με τον όρο να με γνωρίσει. Εγώ δεν είχα καμία αντίρρηση να με γνωρίσει. Του είπα πως τους καλώ για φαγητό το επόμενο βράδυ. Δέχτηκε αμέσως.

Το άλλο βράδυ γνώρισα την Ιόλη μια πολύ ευγενική γυναίκα που γρήγορα γίναμε φίλες. Της είπαμε για το κόλπο μας και με ευχαρίστησε που έσωσα το γάμο της και η κορούλα της θα μεγάλωνε με το μπαμπά της. Κάναμε αρκετή παρέα με την Ιόλη και με συμβούλευε τι να κάνω για να ξανακερδίσω τον άντρα μου κάτι που στο τέλος πέτυχε.

Είμαι τόσο ευτυχισμένη που από μια τόσο δύσκολη κατάσταση βγήκε και κάτι καλό. Με την Ιόλη και τον Θωμά γίναμε οι καλύτεροι φίλοι και εκτός αυτού βαφτίσαμε και την κορούλα τους.

0 σκέψεις σχετικά με το “Μια περίεργη κατάσταση …”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s