Μεγλώνοντας στο Παιδικό Χωριό SOS …

image001.jpgΣαν μητέρα  θεωρώ πού σημαντικό θέμα να μιλήσω πως είναι να μεγαλώνεις στο Παιδικό Χωριό SOS. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν γονείς γιατί τα έχουν εγκαταλείψει ή δε τα θέλουν και ευτυχώς βρίσκουν εκεί μια οικογένεια. Σε αυτό το Χωριό τα παιδιά που είναι μόνα τους στο κόσμο βρίσκουν αγάπη και φροντίδα.  Που δίνει σε κάθε παιδί τη ζεστασιά ενός δικού του σπιτικού, τη συντροφιά των φίλων και των αδελφών του, το ενδιαφέρον για τη μόρφωση τους, τη ξεγνοιασιά του παιχνιδιού.

Στο Παιδικό Χωριό SOS αφιερώνουμε στα παιδιά όλη μας τη φροντίδα για να κάνουμε πιο όμορφα τα πρώτα τους βήματα, πιο εποικοδομητική την ενήλικη ζωή τους.

Η έννοια του Παιδικού Χωριού SOS είναι η προσφορά ενός σπιτιού, μιας οικογένειας και το κυριότερο  μιας Μητέρας SOS για τα παιδιά που είναι μόνα στον κόσμο κι έχουν ανάγκη προστασίας.

Η Μητέρα  SOS ζει μαζί τους, είναι υπεύθυνη για την ανατροφή τους, το δimage002.jpgιάβασμα τους, τα συμβουλεύει  και ακούει τα προβλήματά τους και είναι κοντά τους κάθε στιγμή που θα χρειαστεί.

Τα παιδιά φοιτούν σε σχολεία της περιοχής, έχουν τους φίλους τους, ασχολούνται με τον αθλητισμό και τις τέχνες και συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις.Αυτή είναι η εικόνα του Παιδικού Χωριού SOS.

Μια μεγάλη οικογένεια, που αγκαλιάζει με αγάπη τα παιδιά.

0 σκέψεις σχετικά με το “Μεγλώνοντας στο Παιδικό Χωριό SOS …”

Σχολιάστε